Presentation
Cybersäkerhet

AFRY driver tekniken framåt

Publicerad 8 mars 2021
Foto: Lisa Jabar / AnnalisaFoto
Jenny Gorner jobbar med cybersäkerhet på AFRY i Göteborg.
Jenny Gorner jobbar med cybersäkerhet på AFRY i Göteborg. Foto: Lisa Jabar / AnnalisaFoto

AFRY jobbar i teknikens framkant varje dag, där medarbetarna utvecklas genom spännande och banbrytande projekt. Nu söker AFRY fler konsulter inom cybersäkerhet och digitalisering.

Den digitala revolutionen innebär såväl möjligheter som risker för vårt samhälle. AFRY möter dessa utmaningar i samarbete med sina kunder genom att bidra med marknadsledande expertis inom digital innovation och säkerhet.
Jenny Gorner och hennes arbetskamrater i Göteborg bryter ny mark varje dag i sitt arbete med it-säkerhet i framtidens bilar.
– Vi jobbar verkligen i teknikens framkant. Allteftersom bilarna blir mer uppkopplade behöver vi förstärka säkerheten så att de skyddas mot dataintrång. Det är spännande att jobba i fordonsbranschen mitt i det pågående paradigmskiftet med elektrifiering, uppkoppling och självkörande bilar, berättar Jenny Gorner.
– Det kommer nya lagkrav och en ny ISO-standard för hur man ska jobba med cybersäkerhet för vägfordon. Vi är med i ISO-arbetsgruppen samtidigt som vi hjälper kunderna att tillämpa standarden. Det är en spännande utmaning att utveckla metoden samtidigt som vi inför den.

Jobba med oss på AFRY. Klicka här för att se våra lediga tjänster.

Johan Bjärneryd, it-arkitekt på AFRY i Karlstad.
Johan Bjärneryd, it-arkitekt på AFRY i Karlstad.

Ständig kompetensutveckling
AFRY omvärldsbevakar ständigt marknaden för att hjälpa kunderna att bli mer framgångsrika.
– Som experter är det vårt jobb att föreslå nya tekniker som hjälper kunden att ta nästa steg. Det är utmanande men också väldigt givande att hela tiden ha koll på allt nytt, säger Johan Bjärneryd som leder en grupp i Karlstad.
– För en kund inom retail bygger vi nu en helt ny digital plattform för all data kring produkter, öppettider, varuhus, kvitton, tidigare försäljning, med mera. Vi går i bräschen genom att använda en teknik som är ny på marknaden. Vi jobbar med data på ett nytt sätt vilket ger kunden unika insikter, berättar Johan.

Modiga och ödmjuka lagspelare
Mångfald är viktigt på AFRY, där finns experter med olika erfarenheter och utbildningar, allt från civilingenjörer och systemvetare till självlärda individer.
– Utbildning är givetvis viktigt, men det är ännu mer avgörande vilka egenskaper och erfarenheter du har. Framför allt gillar du att jobba i team och är prestigelös samtidigt som du har integritet att våga vara expert, säger Johan Bjärneryd.
– Vi letar efter modiga, hängivna lagspelare som är självgående och lyhörda gentemot kunden, avslutar Jenny Gorner.

Jobba med oss på AFRY. Klicka här för att se våra lediga tjänster.

AFRY

företag inom teknik, design och rådgivning, med global räckvidd. Vi bidrar till övergången mot ett mer hållbart samhälle. Vi är 17 000 hängivna experter inom digitalisering och infrastruktur, industri och energi, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Afry i korthet
  • AFRY skapar hållbara teknik- och designlösningar.
  • Årsomsättningen uppgår till cirka 20 miljarder kronor.
  • Vision: Providing leading solutions for generations to come. Making Future.

afry.com