Jobb
FRA Skydda Sverige

Bli en del av Sveriges underrättelsetjänst

Publicerad 13 februari 2024

Var med och identifiera yttre hot för att skydda Sveriges trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva.

Vi är en arbetsplats som skiljer sig från alla andra. Vår uppgift är att samla in underrättelser och identifiera yttre hot för att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker.

Vi ger regeringen, Försvarsmakten och andra myndigheter kunskaper om omvärlden för att de ska kunna värna Sveriges säkerhet och oberoende. Hoten finns här och nu och våra uppgifter väntar inte. Vi är alltid i skarpt läge.

FRA

Vårt uppdrag är att bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Oavsett roll bidrar vi alla på vårt sätt till att utföra det gemensamma uppdraget. Här får du arbeta i en kunskapsintensiv och kreativ miljö där du gör skillnad varje dag.

fra.se/hemligaste