Presentation

IT-medarbetare till Säkerhetspolisen

Publicerad 19 februari 2018

Är du intresserad av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Säkerhetspolisen söker ständigt efter medarbetare med hög teknisk kompetens. Är du den vi söker?

Vi söker
Nätverksspecialister, it-tekniker, systemarkitekter, tekniska projektledare, .Net-utvecklare eller systemutvecklare med annan inriktning, Scrum Master, integrationsexperter, drifttekniker, it-säkerhetsspecialister, lösnings- och mjukvaruarkitekter, applikationsdriftare, supporttekniker, kravanalytiker, testledare, lås- och larmtekniker eller dig med andra kompetenser inom teknik och IT.

Egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och särskilt att du:
• Har god samarbetsförmåga och lätt för att ta och upprätthålla kontakter såväl internt som externt
• Tar ansvar för ditt arbete och är lösningsinriktad
• Är noggrann, uthållig och har förmåga att prioritera – även under hög arbetsbelastning
• Är flexibel och har förmåga att växla mellan planerad och händelsestyrd verksamhet
• Har en god analytisk förmåga

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas under sex månader. Vi tillämpar individuell lönesättning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Säkerhetspolisen är placerad i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänt resultat efter säkerhetsprövning och registerkontroll som kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning kan du komma att krigsplaceras.

Arbetstid
I tjänsten kan det komma att ingå återkommande beredskapsperioder och det förekommer resor inom och utom landet.
Friskvård och hälsa
Säkerhetspolisen erbjuder goda möjligheter till friskvård i våra egna träningslokaler där både individuell träning och gruppträning erbjuds. Vi eftersträvar att våra medarbetare har bra balans mellan arbete och privatliv.

För mer information och ansökan, klicka här:
http://www.sakerhetspolisen.se/om-sakerhetspolisen/arbeta-vid-sakerhetspolisen/lediga-jobb/2017-09-27-it-medarbetare.html

Säkerhetspolisen som arbetsplats
Säkerhetspolisen skyddar Sverige och demokratin, medborgarnas fri- och rättigheter och den nationella säkerheten. Det gör vi genom att förhindra och avslöja brott mot rikets säkerhet såsom terrorism och spionage samt att skydda den centrala statsledningen. Vi har drygt 1 200 medarbetare med olika bakgrund såsom polis, samhällsvetare, tekniker, administratör, språkvetare, jurist, ingenjör och psykolog. Cirka 40 procent av Säkerhetspolisens medarbetare är kvinnor. Huvudkontoret ligger i Solna, men myndigheten har även regionala kontor i Umeå, Uppsala, Örebro, Linköping, Göteborg och Malmö.

Säkerhetspolisen
Box 123 12
102 28 Stockholm
Tel: 010-568 70 00
sakerhetspolisen@sakerhetspolisen.se
www.sakerhetspolisen.se