Presentation

Jobba statligt med it, digitalisering eller informationssäkerhet

Publicerad 13 februari 2019

arbgivarverket_bild

”Vi behöver någon som mest är ute på nätet”. I statliga myndigheter kan du arbeta med utvecklande uppgifter inom it, digitalisering och informationssäkerhet och samtidigt göra skillnad för samhället och medborgarna.

Nästan 8 av 10 it-akademiker kan tänka sig att arbeta med it-utveckling, digitalisering eller informationssäkerhet hos en statlig myndighet, enligt Framtidens Karriär – It & Datas undersökning januari 2019.

Klicka här för mer information om att Jobba statligt – Lediga statliga jobb inom it

”Jobba statligt” är ett initiativ från Arbetsgivarverkets 240 medlemmar för att visa på karriär- och utvecklingsmöjligheter i statliga verksamheter.

Arbetsgivarverket - Jobba statligt
Statliga arbetsgivare har många likheter, de skiljer sig också åt vad gäller till exempel storlek och verksamhet – gemensamt för alla är dock målet att bidra till en positiv samhällsutveckling. En väl fungerande stat är avgörande för ett lands utveckling och här är statsförvaltning en viktig funktion för övriga samhällssektorer och för Sveriges tillväxt och ekonomiska utveckling.
Det viktiga samhällsuppdraget gör att statliga arbetsgivare attraherar den kompetens som gör det möjligt att uppnå visionen.

Håll koll på de lediga statliga jobben på www.jobbastatligt.se eller med appen ”Jobba statligt”

Sanoma logo