Jobb
Jobba på FRA

Vill du göra skillnad på riktigt?

Publicerad 14 februari 2023

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige. Vår uppgift är att skydda det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva.

Vi är en arbetsplats för dig som vill vara med och skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot vårt samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker.

För att klara det behöver vi förstå och tolka vår omvärld och ha koll på det senaste inom tekniken. Det kräver en unik blandning av kompetenser och individer som alla bidrar med sitt sätt att tänka. Tillsammans ser vi mer och löser vår uppgift bättre.

Därför söker vi dig som också vill värna det viktigaste vi har. Som också vill göra skillnad på riktigt och arbeta med unika arbetsuppgifter. Som vill ha balans i livet. Och som trivs på en smart och spännande arbetsplats som alltid är i skarpt läge.

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Utforska möjligheterna hos oss. Klicka här för att läsa mer om att jobba hos oss

FRA

Vårt uppdrag är att bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Oavsett roll bidrar vi alla på vårt sätt till att utföra det gemensamma uppdraget. Här får du arbeta i en kunskapsintensiv och kreativ miljö där du gör skillnad varje dag.
fra.se/jobb