Presentation

Unika möjligheter hos Rejlers

Publicerad 14 juni 2016

Jenny Edfast, civil­ingenjör på Rejlers.
Jenny Edfast, civil­ingenjör på Rejlers.
Rejlers finns i hela Norden och söker ingenjörer med stort engagemang i utvecklingsfrågor och som brinner för teknik. Företaget har offensiva tillväxtmål de kommande åren och fokus ligger på samhällsbyggnad och telekom, energi och infrastruktur.

Civilingenjören Jenny Edfast kom till Rejlers på sensommaren 2015. Hon lockades av företagets personliga och nära stämning i kombination med dess engagerade och entusiastiska medarbetare.
– Jag vill vara en del av Rejlers spännande resa och ytterligare utveckla vår närvaro på de nordiska marknaderna genom innovativa samarbeten och syn­ergier.

Kombinerar privatliv och arbete
Edfast har erfarenhet av ledarskap inom energibranschen sedan många år tillbaka men säger att hon imponerades av Rejlers flexibla och inkluderande inställning till sina medarbetare.
– Här erbjuds jag utmärkta möjligheter och stor förståelse för mina individuella förutsättningar som familj och privatliv. I rollen som affärschef för Energi parallellt med vd-rollen för Rejlers Energitjänster är det en ständig utmaning att hinna med både jobb och privatliv.

Spännande utmaningar
Energibranschens alltmer ökande digitalisering är både en utmaning och en möjlighet. Jenny Edfast är övertygad om att energi, telekom och it i framtiden kommer att förenas för att kunna möta samhällets och konsumenternas förändrade förutsättningar och krav.
– Många unga ingenjörer har växt upp med ett stort intresse för it och vi eftersöker de som har ett stort engagemang och ett intresse av att med hjälp av it hitta förbättringar för våra kunder. Rejlers växer stadigt, så här finns massor av intressanta möjligheter för att både utvecklas och utveckla.
– Just nu står energibranschen inför stora förändringar inom både produktion och konsumtionsmönster, vilket kommer att påverka elnäten betydligt och det blir nödvändigt med tillämpning av Smart Grids där it-kompetens kommer att vara viktig. Det är framför allt detta vi arbetar med att utveckla just nu. Det är spännande!

Rejlers Sverige
Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri, Telecom samt infrastruktur. Företaget har cirka 2 100 medarbetare på cirka 80 orter i Sverige, Finland och Norge. I Sverige arbetar 1 200 konsulter över hela landet.

Rejlers Sverige AB
Box 30233
104 25 Stockholm
Tel: 0771-78 00 00
www.rejlers.se

www.rejlers.se