Jobb
Jobba på MKB

MKB i Malmö söker projektledare till nyproduktion

Publicerad 7 december 2020

MKB i Malmö söker efter en projektledare till nyproduktionsavdelningen. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande.

Nyproduktionsavdelningen har ett uppdrag att bygga 750 bostäder per år och har många intressanta projekt i tidiga skeden, flera förvärv har gjorts med omvandlingsområden som kommer att innebära nya stadsbyggnadsprojekt med fokus på bostäder.
 
Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

För mer information om tjänsten och ansökan, klicka här

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för genomförandet av nyproduktionsprojekt från projektplanering till överlämnade till förvaltningen. De viktigaste ansvarsområdena i tjänsten är:
• Ansvara för ett eller flera nyproduktionsprojekt beroende på storlek
• Ansvara för projektets budget, kvalitet, färdigställande och överlämnande till förvaltningen
• Ansvara för att hålla övriga avdelningar inom MKB informerade avseende projektets status
• I varje projekt agera för att få nöjda kunder internt såväl som externt

Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. 

Din bakgrund
Vi söker dig med civilingenjörsutbildning inom väg och vatten, lantmäteri eller motsvarande. Du har gedigen erfarenhet och är uppdaterad inom nuvarande lagstiftning. Du har ett gediget intresse och erfarenhet av stadsutvecklingsfrågor. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av projektledning, gärna med erfarenhet av bostäder.
För att trivas och fungera väl i rollen är du en lösningsorienterad person som snabbt och kreativt hittar lösningar på uppkomna problem. Du är en lagspelare, social och har lätt för att samarbeta. Du har mycket god förmåga att arbeta i flera projekt samtidigt. Du har erfarenhet av att leda andra och är helt självgående.

För mer information om tjänsten och ansökan, klicka här
 

Om MKB

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med 319 anställda. Med drygt 24 500 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 39,3 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.
www.mkbfastighet.se