Jobb
Jobba på RO-Gruppen

RO-Gruppen söker platschefer och entreprenadingenjörer

Publicerad 22 augusti 2018Sökes:
Dig som vill anta nya utmaningar som platschef eller entreprenadingenjör på en av Sveriges bästa arbetsplatser.
Du är driven, nyfiken och har ett högt engagemang. På RO-Gruppen arbetar vi tillsammans för att nå våra mål. För att vara framgångsrik i din roll hos oss är det viktigt att du lever efter vår värdegrund FENA: Förtroende, Engagemang, Nytänkande och Arbetsglädje.

Finnes:
Ett byggföretag i framkant med flera lediga tjänster i Borås, Göteborg och Stockholm.

Erbjudande:
Vår vision är att vi vill bygga en bättre värld. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor! Det är viktigt för oss att ha det roligt på jobbet.

OM RO-Gruppen:
RO-Gruppen är ett av Sveriges mest expansiva byggföretag. Vi är starka på vår lokala marknad samtidigt som vi bygger och erbjuder våra tjänster runt om i Norden. Vi omsätter 1.3 miljarder och utför alla slags entreprenader inklusive byggservice. Vi har också specialiserat oss på butik- och konceptbyggnationer. Med huvudkontor i Borås samt kontor i Göteborg och Stockholm tar vi oss an byggprojekt över hela Sverige. Utsedda till ”Årets Byggföretag 2017” och en av ”Sveriges bästa arbetsplatser” 2017 och 2018.

Antar du utmaningen?

Läs mer om våra lediga tjänster och ansök på vår karriärsajt:
karriar.ro-gruppen.se/jobs