Jobb

Jobba med Swedbanks digitala satsning

Publicerad 27 juni 2018
David Samuelsson, systemvetare och CPO för daily banking och Christian Edström, CPO för Techstream, Digital Banking. Foto: Thomas Henrikson
David Samuelsson, systemvetare och CPO för daily banking och Christian Edström, CPO för Techstream, Digital Banking. Foto: Thomas Henrikson

Vi jobbar mot att bli fullt agila och behöver därför begåvade och passionerade personer. Personer med en kreativ förmåga att förändra och förvandla vår verksamhet med nya tekniska innovationer och digitala tjänster som styr, förser och förändrar kundbeteenden.

Vi letar efter personer som vill göra våra kunders liv enklare, över en 1 miljard gånger per år – det är så många kundinteraktioner vi har! Vi söker personer som är passionerade när det gäller digitalisering och verkligen tror att framgång är något som bara kan nås genom att arbeta nära varandra.

Vårt mål är att rekrytera olika typer av kompetenser. Alltifrån Software Engineers till Business Analysts. Läs mer om våra utannonserade tjänster här: https://www.swedbank.com/svenska/jobba-hos-oss/jobba-med-var-digitala-satsning/