Presentation
A Society

Den nya tidens konsultbolag

Publicerad 24 oktober 2018
Ann Kryhl, HR-chef på A Society.
Ann Kryhl, HR-chef på A Society.

A Society är den nya tidens konsultbolag på gig-marknaden som ger fria konsulter tillgång till de häftigaste uppdragen inom IT, teknik och R&D.
– Vi maximerar fördelarna i den rörliga arbetsmarknaden både för konsulter, partners och uppdragsgivare. säger Ann Kryhl, HR-chef.

Allt fler väljer att arbeta inom gig-eko ekonomin som erbjuder både frihet och möjligheter till att balansera livspusslet vilket sägs vara den primära drivkraften för att lämna en traditionell anställning. I stället ”gigar” man, alltså jobbar i kortare eller längre projekt som konsult.
A Society var tidigt ute med att snappa upp trenden. Bolaget skapades förra sommaren genom en sammanslagning av Sigma Society och Assistera där kombinationen av nytänk och erfarenhet visat sig vara framgångsrik.
– Vi riktar oss till de skickligaste konsulterna på gig-marknaden och vi är bäst på att lösa konsultrelaterade behov. Hos oss kan du vara egenföretagare eller tillhöra ett konsultbolag, med den frihet som du vill ha, och samtidigt vara del av ett större sammanhang, säger Ann Kryhl.
Förutom att matcha konsulter med uppdrag, ofta inom ramavtal som en ensam företagare skulle ha svårt att ta sig in på, får A Societys gigare tillgång till ett stort nätverk med branschkollegor, säljstöd, coaching och utbildningsträffar. Företaget erbjuder också gig-arbetsplatser som är fysiska samlingsplatser där gigare kan sitta och jobba med andra om de känner för det.
– Vi brinner för det vi gör; genom att erbjuda rätt verktyg och support skapar vi rätt förutsättningar för varje individ att lyckas, säger Ann Kryhl.

Gemensam resa
På frågan om även nyutexaminerade ingenjörer kan börja giga på A Society säger hon att det beror lite på.
– Det bygger helt på vad kunden vill ha och vilken gigare vi har framför oss. Självklart är det alltid lite tuffare när du inte har en portfölj med erfarenhet. Vi arbetar främst med tunga erfarna specialister men det varierar beroende på uppdrag. Idag kan en erfaren utvecklare vara den som under två år jobbat med den senaste tekniken.
En stor fördel med att arbeta på A Society och inom gig-ekonomin är att hela arbetsmarknaden går i denna riktning.
– Morgondagens arbetskraft prioriterar frihet samtidigt som det behövs en grundtrygghet och stark tillhörighet för att lösgöra kraften i den, och det är här vår verksamhet kommer in i bilden. Vi är den nya tidens konsultbolag med stor passion för området. Vägen fram är en resa vi gör tillsammans med våra konsulter.

Klicka här för att läsa mer och registrera dig som konsult hos oss

A Society

Vi på A Society riktar oss till de skickligaste konsulterna på gig-marknaden och vi är bäst på att lösa konsultrelaterade behov. Hos oss kan du vara egenföretagare eller tillhöra ett konsultbolag, med den frihet som du vill ha, och samtidigt vara del av ett större sammanhang. A Society är konsulternas representant på marknaden och förser er kompetens med rätt och utvecklande uppdrag.

www.asociety.se