Presentation

Vill du utveckla morgondagens bostäder?

Publicerad 15 juni 2017

Brittmarie Sagnil och Olle Persson, projektchefer på SSM. Foto: Gonzalo Irigoyen
Brittmarie Sagnil och Olle Persson, projektchefer på SSM. Foto: Gonzalo Irigoyen
Vill du vara med och utveckla bostäder för morgondagens urbaniter? Inom SSM får du möjlighet att jobba med några av Storstockholms mest innovativa och spännande urbana bostadsprojekt.

SSM är den ledande bostadsutvecklaren i sin nisch i Stockholmsregionen och har sin egen tydliga profil. Visionen är att bygga så att så många människor som möjligt har möjlighet att bo bra. Därför bygger SSM funktionssmarta, mindre lägenheter för ett aktivt liv. Devisen är ”Bo mindre. Lev större.” och målgruppen är morgondagens urbaniter. För närvarande utvecklar SSM en rad spännande bostadsprojekt i citynära lägen och med goda allmänna kommunikationer inom Storstockholm.
– Vi har verkligen unika projekt – vi bygger hyresrätter, bostadsrätter och studentbostäder. Utmärkande är att varje projekt har en egen stark identitet och att SSM satsar mycket på utrymmen för gemenskap och ett aktivt liv, till exempel gym, spa, pool, cykelparkering, cykelverkstad, bilpool eller orangeri. Här finns stor variation i arbetsuppgifter och ett starkt kvalitetstänkande, säger projektchef Brittmarie Sagnil, som är byggingenjör och kom till SSM för ett par år sedan. Idag ansvarar hon för fyra projekt i olika stadier i Danderyd, Täby och Solna.

Stark utveckling
Kollegan Olle Persson arbetade tidigare som byggingenjör på ett större byggföretag innan han kom till SSM för snart två år sedan. Nu är han projektchef och projekteringsledare för tre olika projekt i Nacka, Sundbyberg och Täby. Han lockades av att SSM är ett företag i en stark utvecklingsfas. Bara under hans tid på företaget har personalstyrkan nästan fördubblats, från 40 till närmare 80 medarbetare.
– Det är ett otroligt spännande företag som expanderar snabbt, där beslutsvägarna är korta och där det finns möjlighet att påverka. Vi har stor frihet och får gehör för våra idéer, samtidigt som det finns tydliga värderingar och gemensamma mål, säger han.
SSM:s olika bostadsprojekt är sinsemellan väldigt olika, med allt från konvertering av gamla, anrika byggnader som Turbinhallen i Nacka, till renodlad nyproduktion.
SSM erbjuder spännande karriärmöjligheter för den som vill vara en del av ett värderingsdrivet företag, som växer snabbt och är en viktig del av samhällsutvecklingen i Stockholm, framhåller Brittmarie och Olle.
– Här finns fokus på kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas inom bolaget. För den som vill arbeta med riktigt roliga och omväxlande projekt är SSM en arbetsgivare i särklass.

SSM
SSM är den ledande bostadsutvecklaren i sin nisch inom Storstockholmsområdet och har idag närmare 6 000 byggrätter i sin bostadsportfölj. Bolaget producerar funktionssmarta och prisvärda bostäder med attraktiva gemensamhetsytor, nära allmänna kommunikationer i citynära lägen till bolagets målgrupp – morgondagens urbaniter. Bolagets vision är en bostadsmarknad med plats för så många människor som möjligt och bolaget har som målsättning att producera 60 procent bostadsrätter, 30 procent hyresrätter och 10 procent studentbostäder.
SSM har som målsättning att produktionsstarta 1 000 bostäder under 2017 för att därefter successivt utöka till 1 800 produktionsstarter under 2021.
SSM noterades på Nasdaq Stockholm (Mid-cap) den 6 april 2017.
www.ssmlivinggroup.com
www.facebook.com/ssmliving
www.instagram.com/ssmliving
www.linkedin.com


www.ssmlivinggroup.com